Het Nieuwe Werken

Het Nieuwe Werken is een verzamelbegrip voor alle ontwikkelingen op het gebied van anders werken en anders huisvesten. Om inzicht te krijgen in wat het Nieuwe Werken voor u zou kunnen betekenen heeft Helin de M4 methode ontwikkeld. Deze methode geeft u een systematisch inzicht in de verbanden tussen de factoren Mens, Middel, Missie en Milieu die voor uw organisatie van toepassing zouden kunnen zijn met betrekking tot Het Nieuwe Werken.
Het Nieuwe Werken kan het beste worden omschreven als tijd en plaats ongebonden werken. Maar daarmee is niet alles gezegd.

Hét Nieuwe Werken bestaat niet!

John Venneman: "Mijn ervaring is dat veel bedrijven Het Nieuwe Werken oppakken als project. Ze laten externen een visiedocument schrijven en voeren wat veranderingen door maar de vernieuwing ebt snel weg. Het Nieuwe Werken is juist een continu proces van omgaan met nieuwe ontwikkelingen van technologische, maatschappelijke en politieke aard.
Laat Het Nieuwe Werken iets worden dat zich aanpast aan de nieuwe tijd. Het moet integraal en interdisciplinair, betrokken op ICT, vastgoed, Human Recourses en kijkend naar het resultaat..."

In een persoonlijk oriënterend gesprek informeren wij u graag over de mogelijkheden en beperkingen, uitdagingen en bedreigingen van Het Nieuwe Werken voor uw organisatie.

Ga direct naar ons contactformulier

het Nieuwe werken op maat gemaakt, passend bij uw organisatie.