Over Helin

Helin realiseert creatieve en functionele inrichtingsoplossingen voor uw bestaande of nieuwe huisvesting. Wij adviseren u en richten uw werkomgeving in, waarbij wij alle denkbare interieurelementen zoals wanden, plafonds, verlichting en meubilair integreren.

Als facilitair dienstverlener nemen wij u alle zorg over het beheer uit handen. Van het leveren en instellen van een bureaustoel, het onderhoud en beheer van uw bestaande interieur, tot het realiseren en gebruiksklaar opleveren van een nieuw inrichtingsconcept voor uw bestaande of nieuwe huisvesting.

Wij willen ons onderscheiden door professionaliteit, kwaliteit en bovenal aandacht en betrokkenheid. Een langdurige relatie met u als opdrachtgever is onze uitdaging en ambitie.

Helin is gehuisvest op De Kleine Campus, een oud schoolgebouw en een rijksmonument, vlakbij het stadscentrum van Arnhem. De Kleine Campus is een vestigingsplek voor bedrijven die geloven in een duurzame werkomgeving waar een dynamisch gebruik van zowel ruimte, kennis, als faciliteiten leidt tot een beter resultaat en een nog blijere dag.

Ga direct naar ons contactformulier